Техніка Validus Special Auto поїхала рятувати життя в Київ, Черкаси та Дніпро

Новини
07.03.22

На цій війні у кожного своє завдання: хтось знищує ворога, хтось лікує власне населення, не покладаючи рук, хтось готує їжу і так можна продовжувати дуже довго! А є ті, хто рятують життя і на сьогоднішній, дуже важкий, час для нашої неньки України, вони надважливі, а особливо важливо, щоб у них була техніка і обладнання, яким можна максимально швидко врятувати життя!!!

За п’ять днів, сили компанії «Валідус Спецавто», мобілізувались дуже швидко і на максимальних своїх потугах виготовили три одиниці, дуже необхідної техніки, а саме: Спеціальний автомобіль для піротехнічних робіт (розмінування та вивезення вибухо-небезпечних матеріалів), Спеціальна аварійно-рятувальна машина середнього класу САРМ-С і Спеціальна аварійно-рятувальна машина легкого класу САРМ-Л!!! До речі, «піротехнічна машина», це перше наше творіння пов’язане з броньованою технікою (і досить вдале!!!)))…

Як було написано на початку даного посту, в кожного є своє завдання на війні і ми розуміємо, що завдання і місія нашої компанії робити саме те, що допоможе врятувати життя, вже руками наших ангелів-рятівників ДСНС України!!!

Нереально низький уклін рятівникам і пожежникам ДСНС України, за те, що ВИ є і відчайдушно виконуєте свою роботу!!!

Нереально низький уклін абсолютно усім, хто докладає нереальних зусиль, щоб наша НЕНЬКА УКРАЇНА ПЕРЕМОГЛА як найшвидше!!!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА І СЛАВА І ВОЛЯ!!!